Følgere

søndag 21. juli 2013

"Syveskepung"
 Jeg trengte ei ny syveske og tok utgangspunkt i sminkeveska fra MyQuilt nr. 1/2013 "Fast følge"
Ideen om å lage den om til syveske foreslo jeg til ei i quiltelaget vårt da bladet kom ut, ho og flere andre satte ideen ut i livet, så nå var det på tide at jeg også fullførte ideen:)

Veska har Molde Quiltelag pins til pynt.Slik ser omslaget ut når det er åpnet.
 Sypung men plass til saks, nåltreder, og annet syutstyr. Der har jeg også et påbegynt stitchery.
Plastlommer på begge sider, den ene med glidelås til garn etc.Plastlomma på den andre sida har lukking med velcrobånd. I denne lomma har jeg flere ferdig påtegnede stitcherymotiver. Jeg kan ikke gå tom for arbeid, det hadde vært krise...:)Sypungen er festa med velcrobånd, så den er lett å ta av. 


Her er det fortsatt tåke, regn og +13, så sommeren er ikke kommet ennå, jeg begynner å miste troen på at den i det hele tatt kommer:( Ganske urettferdig når det er så fint og varmt på øst og sørlandet....
Jeg får finne meg et nytt syprosjekt før jeg surner helt bort.
Tror aldri jeg har vært så værsyk noen gang!!!!!

 

7 kommentarer:

 1. Bra du har ordnet deg med syarbeid da, for nå kommer sola over helga:) Kjempefin mappe! Med meg blir det lite gjort på håndarbeidsfronten, så nå må jeg skjerpe meg.

  SvarSlett
 2. Wow, vad fin den blev! Jag såg den i My Quilt och hade en liknande idé som din - men du hann först! :-) Toppen att stoppa sysaker i och lätt att få med sig! Den blev sååå bra! Nu måste det vara eran tur att få fint väder snart för här - mitt i Sverige - kan vi verkligen inte klaga för vi har haft bra sommarväder ganska länge nu. Jag håller tummarna för att det vänder till det bättre nu!
  Kramisar

  SvarSlett
 3. Det verkar vara en käck syväska som Du har sytt, tycker jag. Den där plasten som Du använt blir jag lite nyfiken på!

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Flott ide å bruke den til sysaker ! Syns din utgave av pungen ble lekker! Jeg har også sydd den, og har tenkt å bruke den til smykker på reise, men likte ideen din! Håpet virkelig at sommeren kommer til Romsdal snart, skjønner godt du blir værsjuk.

  SvarSlett
 5. Så fin den ble, fine koselige farger.
  Har sett den i bladet og har lyst på en sån jeg med :-)
  Fin dag..

  SvarSlett
 6. Denne skulle jeg gjerne ha likt å se i virkeligheten. Ser super ut. Og så inviterer jeg deg til bloggen min for en overraskelse idag.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koslig kommentar :)
  Virkelig smart løsning og så kjekt å ha !
  Jeg er så heldig at jeg aldri blir værsyk :)
  Ha en forsatt fin kveld klem.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.