Følgere

søndag 9. juni 2013

SnøreveskaHvor ble sommeren og sola av??? Jeg skulle så gjerne stelt i hagen, men det er lite koselig når alt er vått og grått. De siste dagene har hagen vært byttet ut med syrommet. Ute er det +10, men inne er det varmt og godt:)

Etter bestilling fra "svigermor", har jeg sydd denne snøreveska som snart skal sendes oppover i gave til søstra hennes på Lyngseidet. Jeg laget en matchende liten veske til 80 års jubilanten fra oss.
Det var til dette prosjektet jeg skulle ha brukt overtransportøren, (sist innlegg) men den hopper fortsatt  og syr ikke pent.                                                                               
  Ha en flott søndag da dere!!
Trine

8 kommentarer:

 1. Koselig veske! Ser ut til å kunne romme endel. Kos deg på syrommet!

  SvarSlett
 2. Så flott og tøff veske! Den lille veska var snerten :) Heldig jubilant!

  SvarSlett
 3. Fin veske, mottaker kommer til å ha mye glede av den. Håper det snart blir varmere hos deg. Skal ikke si at jeg sitter på stranda med 30 g masse bølger. Ha en fin uke.

  SvarSlett
 4. Så flott veske! Koselig med litt søm da været ikke er det beste.

  SvarSlett
 5. Toppenfin väska och i en härlig färgkombination! Mottagaren kommer att bli jätteglad, det är jag säker på!
  Det är bara att passa på och fortsätta sy så länge inte vädret är bättre - så får du gå ut sedan när solen tittar fram igen.
  Kramisar

  SvarSlett
 6. Kjempefin veske! Jeg tenker alltid på å sy meg en veske, men har end ikke kommet så langt.

  SvarSlett
 7. Kjempefin veske

  Klem fra øya

  SvarSlett
 8. Jag vill gärna tala om för Dig att jag tyckte om väskan som Du sytt. Det verkar vara en käck modell. Och tygvalet som Du gjort var fint också.

  Dollandesign

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.