Følgere

søndag 16. september 2012

Kurshelg i Collage-teknikk.
Denne helga hadde jeg planlagt å kose meg og hente ny inspirasjon fra Anne Beier Finnestad.
Det var lenge siden jeg meldte meg på kurs, så jeg har gledet meg lenge, men selvfølgelig måtte noe skje. Joda jeg kom meg av sted, men etter en uke skinnflat med influensa, feber og forkjølelse, var formen slettes ikke på topp:(
Jeg troppet opp på kurs med piller og pakkevis med snyteduker, heldigvis var kurslokalet varmt og godt - kreativiteten og formen var nok heller fraværende....


 Her har kursleder Anne laget  en kreativ spisebrikke, nå skal ikke søppelet kastes, men brukes:)
Astrid har nettopp startet med å lage en spisebrikke av restestoff, besøk bloggen hennes så kan du se mer av hva hun lager:)
Edny sydde en nydelig løper med sirkler, ta en titt på bloggen hennes, dette er ei veldig kreativ dame:)


Dette er en liten bit av sirkel løperen min, jeg ble ikke ferdig, men dere skal få se den i et senere innlegg.
Her er en sliten gjeng samlet etter endt kurs. Vi er fyllt opp av nye ideer og  arbeid som skal ferdigstilles hjemme. Nå gjelder det at ingenting havner i UFO kurven.....
Takk for ei kjekk helg damer!!
                                          Ønsker alle ei kreativ høstuke!

 

6 kommentarer:

 1. Takk for en trivelig helg. Tenk å kunne bruke "bås'et" til så mye fint.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 2. Hei
  Det såg kjempekjekt ut,og Anne Beier Finnestad er ei livlig dame med godt humør og ideer.Eg har nok av "samlebetar",kan stoffet brettes i fire,er det for stort til å kastes,sa Edmund Kluett.Han lager nydelige bilder av pittesmå biter,og syr rundt med vanlig rettsøm.Synd du var syk,men er det ikke alltid slik,når en gleder seg til noe.Bli frisk,og sy videre på prosjektet ditt,det blir flott:-)
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 3. Så flinke dere har vært:)) Dette var vel noe for deg tenker jeg. Spent på løperen din.....
  Klem fra vest

  SvarSlett
 4. Takk for ei trivelig helg, og omsorg for lille meg;) Håper det var litt medisin i quiltingen, slik at du blir helt bra igjen;) Løperen din blir kjempefin!! Og apropo "bos" ja, -jeg gikk rett til søppelbøtta og plukka dyrebare biter etter formingstimen i dag;)

  SvarSlett
 5. Ser ut til å ha vært en flott helg - håper du føler deg bedre nå.
  Spennt på å se løperen din.

  SvarSlett
 6. Moro å se alt det fine dere har lagd! :o)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.