Følgere

torsdag 6. oktober 2011

Trivelig sysammen

I dag har Elisabeth og jeg hatt sysammen i 9 timer!  Ute var det litt sol, men mest vind og regn,  inne gikk praten livlig og symaskinene hørtes ut som lykkelige katter som "mol" i takt :) Vi hadde nesten ikke tid til pause, så det var kanskje på grensen til kreativt stress :)


Denne arbeidsstillinga ser ikke ergonomisk bra ut, men her er det full konsentrasjon.Elisabeth syr godisposer.

Her er litt av min produksjon, sminkepung og små mapper, resten må være hemmelig en stund til:)
Må innrømme at det er nok søm for i dag, resten av kvelden skal jeg bare sitte i godstolen og slappe av,ønsker dere en kreativ høstkveld !
Klem fra Trine.

5 kommentarer:

 1. Takk for en kjempetrivelig dag. Utrolig flotte bilder (haha) Har ikke sydd eller strikket etter jeg kom hjem jeg heller, men mappa mi ligger i veska.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig dere har hatt det. Kjekt me slike dager. Sykepleieren bør få seg en bedre arbeidsstilling
  Klem

  SvarSlett
 3. Det hørtes koselig ut! :) Kjenner til den arbeidsstillinga der! :)

  SvarSlett
 4. Så koselig dere har det. Tenk koble helt ut å bare kose seg...... Dette kommer dere nok til å gjøre flere ganger. Dumt jeg bor så langt borte hihih.
  Ha en flott helg med masse kreativt påfyll.

  SvarSlett
 5. Hei.Så koselig da å være sammen å sy.Nydelig sminkepung og mapper.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.