Følgere

mandag 8. august 2011

Sommerferie og litt sying

I år gikk båtturen vår sørover fra Molde til Bergen.
Jeg fikk se den mye
 omtalte / kritiserte kongestatuen på Skjæringehavn. Skal være enig i at arma til kongen er litt ????, men ellers var den da fin??

Vi hadde en flott søndagsformiddag i SOL på Fløyen i Bergen,
 før regnet igjen sprutet ned....


Vi hadde 1 dag med oppholdsvær, og
etter 14 dager på sjøen  hadde vi fått nok av regn og survær, det resulterte i at vi vendte nesen hjemover :)

Selvfølgelig måtte jeg en tur hjem til mitt barndoms paradis! Her kan du se utsikten fra mitt barndomshjem

Kanskje du har sett dette motivet før? "Raske menn" har brukt bilde av Eidsvatnet  som kulissemotiv i sine TV show og ICE mobilnett har brukt det i sin TVreklame, hvorfor vet jeg ikke, men det er jo litt morsomt! (skryt skryt)

Ellers var jeg innom noen stoffbutikker i ferien, men kjøpelysten var like dårlig som været - noe jeg angrer på nå....men litt kjøpte jeg.

I dag er det nok en dag med regnvær og jeg har kosa meg på syrommet. Har sydd ei trekanta toalettveske, mønsteret fant jeg på internett, men husker ikke hvor?
 Den lille sminkepungen skal bli en fødselsdagspresang, mønsteret fant jeg på bloggen hos timotei. Tusen takk for flott beskrivelse av fremgangsmåte Rannveig!
Håper på fint hagevær i morgen, men kan kose meg på syrommet også jeg.....
Ha en kreativ kveld!
Trine :)


6 kommentarer:

 1. Høres nå ut som dere har fått opplevd en del til tross for dårlig vær :)
  Utsikten fra barndomshjemmet ditt er jo helt spektakulært, ikke rart mange bruker bilde derfra :)

  Kjempefine punger, må lære meg å lage sånne jeg også, men har lært meg å hekle firkanter den siste uka, så får prøve å perfeksjonere meg der først ;)

  Ønsker deg og dine en fortreffelig helg :)

  Klem :O)

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem:)) Fine bilder fra kjente plasser:))
  Tøffe punger du har sydd. Ikke fått sylysten enda, har vært nok av andre ting å tenke på de siste ukene. Var hjemme her olsokhelga men så kjørte jeg oppover igjen. Kom tilbake lørdag kveld. Nå er jeg begynt på jobb igjen, ferien over for denne gang.
  Og i dag er det iallefall syvær.
  Ha en fin dag.

  Klem fra vestkanten

  SvarSlett
 3. Hei Trine, og takk for kommentaren på bloggen min! Har ikke hørt om Habalon vatt, og jeg er ganske sikker på at det får jeg ikke tak i her... Jeansknapper som 'bein' har jeg faktisk ikke tenkt på, takk for ideen! :)

  SvarSlett
 4. Så flott sminkepung og toalett veske du har laget! Nydelige stoffer også. Fantastisk utsikt fra barndomshjemmet ditt!

  SvarSlett
 5. Velkommen hjem. Fine bilder fra turen. Pungene dine var kjempefine. Du begynner vel snart på jobb igjen. Vi treffes vel snart.

  Astrid

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.