Følgere

søndag 16. februar 2014

Syskrinet i Molde stenger dørene.


Etter over 20 års drift stenger Syskrinet i Molde dørene. Det er trist at stadig flere quiltebutikker ikke ser muligheter for videre drift, jeg leste at Quiltekroken i Bergen også lider samme skjebne.
Til dere som fortsatt har en nærbutikk, BRUK DEN!!
Jeg skal ikke være skinnhellig og si at jeg aldri har handla på nettet, for det har jeg, MEN det meste har jeg kjøpt her i byen. Det er så kjekt å ta på stoffene og sette farger sammen, jeg kommer virkelig til å savne det!
Takk til Gerd som har frista oss med flotte stoff og farger og gjort oss "stoffavhengige"! 

8 kommentarer:

 1. Det er jo synd at folk ikke skjønner at de må kjøpe stoffene sine på ordentlige butikker. Eller kanskje har vi altfor mye stoff hjemme? Er glad for at to av de tre butikkene jeg bruker fortsatt er i drift.

  SvarSlett
 2. Der er trist at Gerd må gi seg. Jeg er så enig med deg, Trine! Vi må støtte lokalbutikkene våre, vi som er så heldige å bo i nærheten av en butikk.

  SvarSlett
 3. Huff, ja.. Det er ikke lett å drive butikk. Ofte blir det veldig mye jobbing og lite fortjeneste.. Jeg prøver også å handle mest mulig på "lokalbutikken" (Quiltegården), men i mitt tilfelle er det fritiden som er for knapp til å kjøpe og lappe alt det stoffet jeg ønsker..

  SvarSlett
 4. Veldig enig med deg, Trine! Trist at det går slik. Jeg håper inderlig at ikke hele quiltingen er på vei tilbake, for da har vi alle en jobb å gjøre. Quiltebutikker blir lagt ned og Nordisk Quiltetreff i Norge må avlyses..

  SvarSlett
 5. Alltid trist når vi mister nærbutikkene. Trist og miste muligheten til å gå og kjenne på stoffene og se de virkelige fargene - bestilling over nett er ikke det samme.

  SvarSlett
 6. Ja dette er trist. Jeg har vært lei meg lenge. Skal innrømme at jeg ikke har handlet så mye stoff i det siste, men det er av den enkle grunn at jeg ikke har sydd noe på mange måneder.
  Tror dette med nettbutikker har blitt en trend, spesielt blant unge. Ser det godt facebook, alle de som bestiller garn fra utlandet.
  Synes ikke quiltestoff er så lett å kjøpe på nettet. der må du se og kjenne.

  Dette var mitt hjertesukk.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 7. Jeg bor i Tønsberg og er så heldig at vi har Quiltefryd,men støtter også andre norske butikker.
  ved å handle på nett eller besøk.
  Jo, jeg kjøper fra utlandet også av og til, men mest her hjemme.
  For min del, liker jeg best å "komme til" butikken. Koser meg med å gå rundt å se/kjenne på stoffene
  En annen ting som er veldig viktig og det er den sosiale biten . Her treffer vi mange kjente og kan slå av en prat, høre siste nytt hva andre syr og ikke minst deling av kunnskap og gode råd.

  Det er trist at butikker blir lagt ned....vi trenger de !! :-)

  SvarSlett
 8. Det var trist lesning. Jeg er enig I at vi må stötte de lokale butikker. Men noen ganger har de ikke de stoffene vi vil ha, og da er det bare nettet som gjelder. Jeg har värt I denne situasjonen flere ganger. Men jeg sjekker alltid först. Trist også med NQT, men det var ikke nok påmeldte til at det ble ökonomisk holdbart.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.