Følgere

fredag 14. februar 2014

Reisemappe

 
 
 
 
Endelig har jeg laget noe av det flotte rosestoffet jeg kjøpte på quiltetur til Nordfjordeid. Denne reisemappa har jeg laget flere av, men alle har jeg gitt bort i gave. Denne gangen skal jeg beholde den selv:)
 
 
 
 
 
Slik ser mappa ut inni, den har god plass til pass, reisedokumenter og billetter. Praktisk glidelåslomme til norsk eller utenlandsk valuta.  Den har også ei smart plastlomme (orange lapp) med plass til forsikringskort. Oppe til høyre har jeg sydd på ei håndleddsnor (den er putta ned i lomma). Jeg har en liten tendens til å  legge  fra meg "på en lur plass", men på flyplasser er ikke det så smart... da er det bedre å henge den rundt håndleddet:) Mønsteret er fra  MyQuilt.
Hurra i dag er det freddan, god helg!
 
 

8 kommentarer:

 1. Så flott mappe! Nydelig stoff! Jeg er svak for rosestoff, og kjøper de jeg kommer over. En sånn mappe må jeg også få sydd meg! Smart med snor til å henge rundt håndleddet :)

  SvarSlett
 2. Superfin mappe, og veldig praktisk!

  SvarSlett
 3. Flott mappe og nydelig stoff.

  SvarSlett
 4. Nydelig stoff og kjempefin mappe!
  Riktig god helg!

  SvarSlett
 5. Den var toppensnygg - och jättebra förvaring för alla "måsten" när man är ute och reser. De har ju en förmåga att komma bort just när man ska ha dem annars ;-))
  Kramisar

  SvarSlett
 6. Visst är det kul att själv behålla och använda något av det man sytt!

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Du kan det med praktiske detaljer! Kjempesmart reisemappe;)

  SvarSlett
 8. Så praktisk og fin denne var!

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.