Følgere

søndag 15. september 2013

Liten veske med håndleddstropp


Den lille søte veska til høyre har vært min kollegas faste tilbehør i lang tid.  Akkurat plass til det mest nødvendige: mobil og leppestift. Gleden over den nye mobilen ble kort da hun fant ut at den ikke fikk plass i veska!
Hun spurte om jeg kunne lage en liten veske som lignet den gamle  og her er resultatet. Håper hun blir glad og at mobilen passer nedi:)Mens jeg har kosa meg på hobbyrommet i helga, har B. vært på hjortejakt. Denne fjorårskolla skal bli til biff, grytekjøtt og kjøttdeig. Jeg synes det er litt trist at de skyter så vakre dyr og det verste er at jeg ikke er så veldig glad i viltkjøtt heller, men det kan jeg vel ikke si som bor sammen med en jeger...... Jeg forstår at hjortebestanden må holdes nede, det er verre med dyr som dør av sult.
Ha ei flott og kreativ uke!

13 kommentarer:

 1. Så fin veske i det tøffe rosestoffet! Den blir nok kollegaen din kjempeglad for! Ser du får fylt fryseren med godt kjøtt til vinteren :)

  SvarSlett
 2. Denne veska ser kjempeflott ut! Kanskje du kan nytte skinnet av kolla, når du ikke er så glad i kjøttet;)

  SvarSlett
 3. Hei!Flott,ny veske til din kolega!Jotakk vi har så vi klarer oss med hjortekjøtt som min far springer etter hvert år,og han får.Men vi har så vi klarer oss i fryseren også,en blir lei det når en har det lett tilgjengelig.Men de må få den spenningen,som vi med våras stoffer som de ei forstår seg på at vi orker dag ut og dag inn:-)
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 4. Wow, så snygg väska! Den måste kollegan gilla! Här är det snart dags för älgjakt och då blir det älgkött istället. ;-))
  Kramisar

  SvarSlett
 5. Her var det jammen mye fint å se! Jeg har vært fraværende i bloglandia siden i vår, så det er veldig mye jeg ikke har fått med meg. Moro og inspirerende å være tilbake i håndarbeidsverdenen! :o)

  SvarSlett
 6. Veldig fin og praktisk veske som hun garantert blir glad for.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heldigvis ble hun kjempeglad og veska ble tatt i bruk straks:)

   Slett
 7. Den oppgaven løste du godt for den ble fin! Og nesten helt lik! Og hjortekjøtt er kjempegodt. Vi har ikke mye hjort i våre trakter men det driv å sprer seg og så er det hjorteoppdrett ikke så langt herfra. Vakre dyr!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hjort er pene dyr, men ikke fullt så kjekke når de beiter på rosetrær i hagen.....

   Slett
 8. Det var ett stiligt svart tyg med rosor som Du sytt väskan i. Det var käckt att sy ett handledsband så som Du gjort, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 9. Likte den vesken din veldig godt. Lekker!!

  SvarSlett
 10. Vesken ble så fin så :-)hun ble nok fornøyd ja :-)

  SvarSlett
 11. Vesken ser veldig fin ut, så jeg tenker hun blir fornøyd. :-) Velkommen som følger på bloggen min, og kjekt at du vil være med på "Give Away"-en. :-)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.