Følgere

lørdag 23. august 2014

En flott dagDagen startet i nydelig vær med en fartsfull havraftingstur på fjorden. Å kjøre båt i 40 knop er moro!  Takk til Romsdal Havrafting for en flott tur!

Ei lita hagevandring viser at det fortsatt er mye som blomstrer i hagen min. I år har Hortensiaen vært helt fantastisk! Jeg fikk  knoller av Skaugum begonia av mor for mange år siden, de synes jeg er så koselige, de står fortsatt i full blomst.

 I år har vi fått rekord mange epler på epletreet! I fjor fikk vi 2 epler, i år kan jeg bake flere eplekaker!!
 
Inne i drivhuset har jeg plukket tomater allerede. Jeg har bifftomater, cherrytomat, gul pæretomat og helt vanlige tomater:)                        Agurken har vært litt vrang, de små agurkene bare fallt av:(  Nok vann og gjødsel, ingen skadedyr,  veldig mange blomster, men altså lite agurker. Noen som vet hvorfor dette skjer??    Paprika- planten er full av frukt, ca. 30 - 40stk ! Plukksalaten begynner å bli oppspist, og krydderurtene har visnet ned.
 
 Hagevandringen ble avbrutt av svarte skyer, lyn og torden. Jaja vi har hatt en flott dag, nå kan regnet bare komme, så kan jeg sitte i godstolen med sytøyet mitt:) Ha en flott lørdagskveld!
 

2 kommentarer:

 1. Høres ut som en perfekt dag!
  Så frodig du fortsatt har det i hagen! Det er en kunst å plante slik at det er noe som blomstrer både vår, sommer og høst!
  Så flink du har vært med oppussing av gamle møbler, enig i at bruk og kast ikke er bra! Og møblene blir jo som nye med maling!

  SvarSlett
 2. Flott dag ser det ut for. :-)
  Og så fine som blomstene dine er. Flotte bilder.
  Hilsen fra Skåne

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.