Følgere

fredag 14. mars 2014

Min barndoms "knappeskatt"

 Denne reisemappa ble riktig søt, den har fått en av min barndoms skatter til pynt, nemlig knappen!
Jeg fikk av og til lov til å leke med knappene i boksen til mor. Denne  knappen husker jeg godt, jeg syntes den var så vakker, og jammen er den like vakker ennå! Nå har jeg arvet knappeboksen så kanskje du får se flere knappeskatter fremover:)

Slik ser mappa ut inni, den er veldig praktisk. Stor lomme til pass og flere små lommer til  diverse kort.
 

Her er begge reisemappene jeg har laget, hvilken som er mest praktisk vet jeg ikke. Jeg liker godt størrelsen på den lille mappa, den er så snerten.
Mønsteret til den store er fra MyQuilt og mønsteret til den lille fant jeg på en blogg, men hvor??? Jeg lover å skjerpe meg, og notere hvor jeg finner mønstrene!  (Om du som har laget mønsteret leser dette, så gi meg et hint, så skal jeg linke til deg.)
 God helg til gamle og nye lesere!
Klem  fra Trine

9 kommentarer:

 1. Så fin liten reisemappe du har sydd, og knappen etter din mor er jo prikken over i'en!

  SvarSlett
 2. Så fin og praktisk reisemappe! Kjekt å samle alt.Jeg stod faktisk opp ei natt fordi det plutselig slo meg at det stod vel 2014 på passet. Måtte bare sjekke, og da gikk det ut i januar... Trenger visst både nytt pass og noe å ha det i;) Nå skal jeg sy meg ei liten og praktisk veske til jeg skal til Kristiansand. Godt jeg ikke trenger pass dit;)

  SvarSlett
 3. De var fine. Hvor går turen :-)

  SvarSlett
 4. Det var to fine reisemapper du har laget :-) Den store her jeg sydd også men jeg synes den lille ser velidig praktisk ut også.

  SvarSlett
 5. Det er utrolig praktisk med reisemapper. Disse ble flotte og knappen er virkelig en skatt. Jeg har også mange slike små skatter som jeg har arvet etter min mor og min svigermor. De er dyrebare de vakre skattene.

  SvarSlett
 6. Jag tycker att det verkar praktiskt att sy sig resemappar, så som Du har gjort. Fina är de också!

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Superfin og praktiske reisemapper du har sydd :)

  SvarSlett
 8. Den ble fin og så koselige og søte stoff du har brukt.Passer godt sammen med knappen fra dine skatter:)

  SvarSlett
 9. Flott og praktisk reisemappe - koselig med slike skatter.
  God påske

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.