Følgere

søndag 2. juni 2013

Småting i regnvær + jeg trenger hjelp


På en grå dag er det kjekt å kose seg på hobbyrommet. En sminkepung og en liten veske  til mobil eller pass  med lomme til bankkort,  var dagens lille produksjon.
Er det noen andre som har problemer med  Bernina overtransportør? 
Jeg har hatt den noen år, men bare benyttet den til tykke eller vanskelige stoff, så den er ikke mye brukt, nå har den begynt å  hoppe over 2-4 sting, for så å sy pent igjen.... Jeg har skiftet nål, renset maskina, prøvd på ulike stoffkvaliteter og ulike tykkelser, men samme resultat :( Hva kan være feil? Kan den ha så dårlig kvalitet at den har blitt utslitt????? Blir glad for hjelp!
Ha en flott søndagskveld!

9 kommentarer:

 1. Kanskje den trenger smøring, har ikke brukt min på lenge så vet ikke hvordan det er med den.

  SvarSlett
 2. Fine småting som du har laget. Jeg kan nok ikke hjelpe deg med overtransportøren. Sorry.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 3. Jeg vet ikke for jeg har en Pfaff selv. Noen ganger syr den også ujevnt, og da har jeg lagt merke til at om jeg bruker samme tråd over og under pleier det å rette seg... og så har jeg eksperimentert med trådspenningen.
  Lykke til. ( vi har ikke regnvär nå, men det blåser som juling)

  SvarSlett
 4. Fine småting du har sydd. Jeg har, som du vet, samme maskin og overtransportør som deg. Min er noen uker yngre enn din og jeg har brukt min nesten hele tiden siden jeg kjøpte den og den hopper ikke over sting.
  Klem fra vestsida :))

  SvarSlett
 5. Har du prøvd å ha lik undertråd som overtråd? Kan jo kanskje være at du må ha den på service også?

  SvarSlett
 6. Jeg har samme over og undertråd, så det er nok ikke det som er problemet. Maskina syr helt fint med alle andre symaskinlabber, problemet er overtransportøren.

  SvarSlett
 7. Det ser ut på bildet ditt som det er vanlig overtransportør du har og ikke BSR-fot? For BSR-foten byr på problemer, men har ikke hatt problemer med den vanlige overtransportøren. Har selv en aurora 440.

  SvarSlett
 8. Riktig, det er den helt vanlige overtransportøren.

  SvarSlett
 9. Hei!
  Har ikke hatt noe tull med min overtransportør. Håper du finner ut av det, den er jo så kjekk til sitt bruk.
  Berit

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.