Følgere

søndag 15. januar 2012

Som ringer i vann

En hel søndag på syrommet:) det er både fordeler og ulemper ved at mannen i huset jobber turnus... i dag har jeg virkelig kosa meg alene hjemme.
Jeg har sydd et bilde som jeg velger å kalle "Ringer i vann"
Jeg vokste opp like ved et stort vann. Om sommeren når det var vindstille lå vannet speilblankt, og de høye fjella speila seg i vannet. Jeg syntes det var fasinerende å kaste små steiner i vannet og se hvordan de små bølgene fikk speilbildet til å forandre seg. Her har jeg prøvd å få frem samme effekten i stoff, jeg syntes faktisk at resultatet ble ganske stilig! Nå er det klart for å sy lukkekant:)
Ha en fortsatt fin søndag.
Trine






Nærbilde

7 kommentarer:

  1. Så utrolig nydelige farger og stoff... veldig lekkert :)
    Ha en fin kveld :)

    SvarSlett
  2. Flink og kreativ du Trine. Savna deg på onsdag.

    SvarSlett
  3. Stilig. Du var savnet på onsdag:))
    Klem fra vest

    SvarSlett
  4. Stilig! er det ikke rart hvor mye barndomsminnene egentlig sitter i oss, -og kanskje preger oss mer enn vi er klar over.

    SvarSlett
  5. Kjempefint. Det stoffet er så nydelig.

    Klem fra øya

    SvarSlett
  6. Świetnie wyszło, gratulacje :)

    SvarSlett
  7. Hvordan i alleverden har du fått til det!! Har du sydd på en og en strimmel med stoff!!!?? Ble veldig bra i hvertfall :)

    Ha en super uke :)

    Klem :O)

    SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.