Følgere

fredag 11. november 2011

Klar for årets messe

I kveld har Elisabeth og jeg plukket frem det vi skal selge på messa i Molde Rådhus i morgen

Etter haugen på kjøkkenbordet å bedømme, blir nok utstillingsbordet vårt rimelig fullt?? Her er noe for enhver smak, Elisabeth har vært veldig produktiv, det samme kan dessverre ikke sies om meg.... Det er første gang jeg skal delta på noe slikt, så jeg både gleder og gruer meg!!

Jeg har laget noen sminkepunger i ny vri. Noe for den som vil ha noe som er litt originalt....Selvfølgelig måtte jeg lage mitt eget mønster og min egen vri på begrepet "trusepose" hihi

(har nemlig blitt "mobbet" fordi jeg ikke har laget meg det)

Kommer jeg i knipe kan jeg kaskje bruke den....
Jeg har også laget mine egne  "matpakkewraps". Jeg er ikke glad i matbokser og matpapir, derfor har jeg sydd disse. Når jeg bretter den ut, har jeg min egen spisebrikke:) Jeg har sydd dem av voksbelagt stoff og noen i voksduk. De kan tørkes av, eller vaskes i vaskemaskina.

(Det er plass til 2 brødskiver+ litt grønnsaker eller 4 brødskiver)

Nå er alt pakket ned, og jeg er spent på morgendagen. Får jeg ikke solgt noe, er jo julegavene i boks:)
Ønsker dere en kreativ og koselig helg!!
Klem fra Trine

7 kommentarer:

 1. De 'trusene' er stilige!!! Der ga du meg en ide til en julegave! Håper dere fikk solgt masse på messa!

  SvarSlett
 2. Disse truse posene er det fineste jeg har sett. De planene jeg har hatt ang dette falt i grus. Håper du fikk solgt masse. skikkelige tøffe og søte og stilige og uforglemmelige. Dette må jeg prøve på. Sorry at jeg ikke hang med på utfordringen vår, men kroppen og andre ting kom i veien, ja også fantasien da. Ha en fortsatt fin dag. Klem Hilde

  SvarSlett
 3. Mye fint du har laget. Håper det gikk bra på messa.
  Det var i hvertfall utrolig mye fint og forskjellig der.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kommentar inne på bloggen min :)

  Du er jo mega kreativ da! Kjempemorsomme med de "trusene", det er sånt som er ypperlig å gi til venninner :) Lykke til på messa, det går nok strålende :)

  SvarSlett
 5. Dette innlegget har gått meg hus forbi! Så artige de var disse sminkepungene og truseposene! Og den lille saken til nista likte jeg! Jeg er helt sikker på at maten blir bedre i en sånn enn i et matpapir. :o)

  SvarSlett
 6. Härliga trosnessar, sådana har jag aldrig för sett, men de var en riktigt rolig idé som julklapp! Säker på att du säljer dem på marknaden, lycka till!
  Kram Päivi

  SvarSlett
 7. Så morsomme mapper du har laget,en god ide :-)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.