Følgere

tirsdag 15. desember 2015

2. året og snart tradisjon.

På skolen hos oss er det mye prøver, vurderinger og tentamener som skal utføres før jul. For å spre litt glede inn i den travle skoleuka er dette det andre året jeg utfordret elever og ansatte til pynting av pepperkakehus- konkurranse, Jeg monterte sammen 17 pepperkakehus, og så kjøpte jeg godteri for noen 100 kr som jeg fordelte i 17 like bokser med klasse og gruppenavn på... Klar- ferdig -gå og så var konkurransen i gang! Alle klasser, alle lærerteam, renholdspersonale og kontoravdelingen får eget hus, ingen utelatt og ingen glemt:)  Det er bare lov å bruke pynten i utdelt boks, men likevel blir alle husa ulike:) I korridoren er det glade ungdommer og voksne  som beundrer "eget verk" og noen som spiser pynten (av andres hus) til noens store ergrelse!
I morgen skal en jury bestående av en uttrekt representant fra hver klasse + 3 voksne kåre de 3 fineste husa. Vinnerne blir avslørt og premiert på juleavslutninga og etterpå kan elevene knuse og spise eget hus:)  Heldige meg som driver skolekantina og kan gjøre noe for å glede andre:) Ønsker alle en flott advent!

torsdag 3. desember 2015

MQL julegavebytting

Nå er siste møte i MQL  over for i år, og i går kveld kosa vi oss med mye god mat. I år hadde vi spleisejulebord. Alle hadde med mat, som vi satte frem på et langbord. Noen hadde med salt mat og noen hadde kaker, og vi spiste og kosa oss med sang, underholdning og gaver. På julemøtet bytter vi julegaver med hverandre. Vi tar med en gave med verdi ca. kr. 100.- som vi legger i en sekk, etter tur trekker vi en gave fra sekken. Her er gaven jeg hadde med, jeg sydde en julestrømpe for jålete jenter og det var Reidunn som fikk den. Jeg tror gaven falt i smak:) Har du lyst å se mer av det som var laget, så klikk på linken HER











Her er gaven jeg fikk i min pakke, takk til Gerda for fint stoff og sytråd:)