Følgere

onsdag 23. september 2015

Babynest


Dette er det første babynestet jeg har sydd. Jeg hadde ikke mønster, men etter å ha kikket litt rundt på Internett klarte jeg å konstruere mitt eget. Jeg har slått i trykk knapper i enden, slik at madrassen enkelt kan taes ut og vaskes. Jeg har laget et lite lakenteppe som jeg la ullvatt i og quiltet. Sydde også ei lita pute med bomullsvatt- Da er det bare å vente til noen får en liten å putte oppi. 

Jeg sydde nestet av to forskjellige stoff, da kan det brukes på begge sider. Her er nestet snudd med mønsterstoffet ut. Praktisk og søtt spør du meg:)                                                                   Ha en flott kveld alle sammen!



søndag 20. september 2015

Vinhøne, festhøne eller bare sypussel



I går var det et ufyselig regnvær hele dagen, så da kosa jeg meg på syrommet:)
Denne høna har plass til 3 liter vin og skal bli ei fødselsdagsgave til ei som er glad i lilla og rødvin:)

Ønsker alle en fin søndag!

torsdag 10. september 2015

Grytekluter

Jeg ble spurt om jeg kunne lage noen unike grytelapper til en jubilant. Etter litt fintenking ble dette resultatet,  jeg fant noen fine foto på jubilantens facebookside som gjorde nytta:)
Logoen på flagget er speilvendt, men slik er det når vinden blåser fra "feil" side;)
Håper det blir ei vellykka gave.
Ha en flott kveld da dere!

tirsdag 1. september 2015

3D veggbilde.









Da er mitt 3D veggbilde ferdig, ble ganske fornøyd med rammeverket. Dette ble et skikkelig gladteppe:)














Detalj av frihåndsquiltinga, jeg brukte flerfarget tråd i samme nyanser som teppet. Egentlig synes jeg det er veldig gøy å sy med stoppefoten, da kan jeg liksom bare drodle i vei med fin musikk på anlegget:)

Var på kino og så den norske katastrofefilmen "Bølgen". Må innrømme at det var en merkelig følelse å se mitt barndoms paradis smadret av bølga. Vi har jo visst det bestandig, og vi veit aldri når skredet kommer, men å se hvordan det kan bli...ja det er ganske sært! Heldigvis er det ikke noe vi tenker på hver dag, da kunne ingen bodd der.