Følgere

torsdag 19. februar 2015

Veske av gobeleng


 







Her skal dere få se hva jeg har pusla med på syrommet i ruskeværet. Det hele startet med at jeg fikk en bit av en gobeleng. Denne syntes jeg var så vakker at jeg ville lage meg noe fint av den. Resultatet ble denne veska.
 
For å beskytte gobelengen la jeg plast utenpå (denne kjøper jeg rimelig hos en forhandler som syr båtkalesjer) og så quiltet jeg med 1/2" avstand. Resten av veska er sydd i svart kunstskinn og hankene kjøpte jeg på påsketur i Spania i fjor.  Mønsteret til veska er fra MyQuilt. Tusen takk Gerda for den nydelige gobelengen!!



Her nytes vinterferien selv om værgudene svikter.
Ha ei kreativ uke alle sammen!
Trine

søndag 8. februar 2015

Barndommens skrekk og gru

I går kveld var vi i selskap og spiste "saudehaud". Litt merkelig for meg som er oppvokst på gård, å spise dette som "selskapsmat".  Jeg husker fra barndommen at alt på dyra skulle nyttes og det var ikke alt vi barna satte like stor pris på... Det eneste som andre spiste og vi kastet var: lever. Far sa alltid at lever var det var skitneste organet til dyret og slett ikke menneskemat...han likte det sikkert ikke selv:)  Saudehaud ble slett ikke sett på som delikatesse, heldigvis fikk vi ertersuppe, flatbrød og poteter til... Men tidene forandrer seg og heldigvis smaken min også. Saudehaud ser litt vemmelig ut, (jeg er i utgangspunktet ikke glad i mat som ser på meg)... men det er kjempegodt! Har du minner av mat fra din barndom??

Ellers var det storm og grisevær i går, det var nok Ole som var en tur innom. Styggevær er fascinerende, så vi tok på oss varmekjeledress og dro ut for å se på uværet. Dette bildet er tatt i Bud, et lite fiskevær på Romsdalskysten, som dere ser er det skumhvitt hav på Hustadvika. Virkelig et flott skue, når storbølga bryt mot land.
Ha en flott morsdag!

onsdag 4. februar 2015

Pakke fra Tyskland og nytt syprosjekt

Tenk at jeg var så heldig å vinne give away fra Tyskland!

 
Inne i pakken lå det et koselig brev, en festlig stoffbit, merkelapper, en liten dekor- saks og en bok av Lynette Anderson. Tusen takk Marianne for kjempefin give away. Hun har en koselig blogg som heter Naehen am Neckar , anbefaler deg å ta et besøk dit om du ikke alt har gjort det:)














Her skal du få se mitt nye prosjekt: en bit gobeleng, litt kunstskinn kauser og litt stoff. Hva det skal bli? Tja, det skal du få se når jeg får sydd litt:) I kveld er det årsmøte i MQL og jeg er ferdig med årsmeldinga og forslag til  revisjon av vedtektene.  Det går sikkert greit:)