Følgere

mandag 26. januar 2015

Fyre med ved


Elevene på skolen selger tennbriketter i esker for å finansiere skoletur, og selvfølgelig må vi som voksne støtte "en god sak". Jeg hadde en gammel tennbrikettboks, og i ettermiddag har jeg sydd trekk til denne.
Jeg tok en bit lin i passe størrelse denne stabiliserte jeg med "strykpåvatt". Bilder  som kunne brukes til dekor fant jeg på internett. Disse overførte jeg til stoff sammen med litt tekst, og til sist sydde jeg på noen blonder (gjenbruk). Til lukking valgte jeg velcrobånd.

Tja ble ikke så aller verst ....triveligere enn den kjedelige boksen synes jeg, og nå er den klar for gjenbruk:)

Ha ei flott uke!

lørdag 10. januar 2015

I påvente av orkanen Nina

Siden været skulle bli virkelig ille, de meldte orkan,  rigga jeg meg til på syrommet. I dag skulle jeg sy meg et nytt pennalhus. Mønster har jeg ikke, så jeg bare kuttet stoffet i passe biter.  Pennalhuset ble stort nok til både kalkulator og gradeskive, i tillegg har det håndleddreim Dette pennalhuset skal redde mange av mine "små" fra å få glemmekryss. Og orkanen? Nei, heldigvis den kom ikke hit! I ettermiddag har jeg gått lang tur i strålende vær:) Fryktelig å se Ninas herjinger lenger sør i landet, vi har lite å stille opp med mot naturkreftene.
Ha ei flott helg alle sammen:)