Følgere

lørdag 23. august 2014

En flott dag







Dagen startet i nydelig vær med en fartsfull havraftingstur på fjorden. Å kjøre båt i 40 knop er moro!  Takk til Romsdal Havrafting for en flott tur!

Ei lita hagevandring viser at det fortsatt er mye som blomstrer i hagen min. I år har Hortensiaen vært helt fantastisk! Jeg fikk  knoller av Skaugum begonia av mor for mange år siden, de synes jeg er så koselige, de står fortsatt i full blomst.

 I år har vi fått rekord mange epler på epletreet! I fjor fikk vi 2 epler, i år kan jeg bake flere eplekaker!!
 
Inne i drivhuset har jeg plukket tomater allerede. Jeg har bifftomater, cherrytomat, gul pæretomat og helt vanlige tomater:)                        Agurken har vært litt vrang, de små agurkene bare fallt av:(  Nok vann og gjødsel, ingen skadedyr,  veldig mange blomster, men altså lite agurker. Noen som vet hvorfor dette skjer??    Paprika- planten er full av frukt, ca. 30 - 40stk ! Plukksalaten begynner å bli oppspist, og krydderurtene har visnet ned.
 
 Hagevandringen ble avbrutt av svarte skyer, lyn og torden. Jaja vi har hatt en flott dag, nå kan regnet bare komme, så kan jeg sitte i godstolen med sytøyet mitt:) Ha en flott lørdagskveld!
 

mandag 11. august 2014

Hjemmelaget og praktisk sykurv

 






Ei skikkelig koselig sykurv har jeg laga meg. Her har jeg plass til håndsøm eller strikketøy. Denne har plass på stua ved godstolen min. Stoffet har jeg kjøpt på Stoff og Stil.


Sykurven har et stort romslig bur, og en liten leddik. I leddiken er det et lite bur med plass for strikkepinner etc. den har også nålepute festet med velkrobånd.






Sommerens siste malingsprosjekt er også ferdig, nå har jeg ikke flere furumøbler på stua, HURRA! Jeg tror skatollet hadde blitt penere med lys i hyllene, det skal jeg prøve å fikse. Treknottene ble  skiftet til knotter av porselen,  resultatet ble bra!
På onsdag begynner jeg på  jobb igjen, i år føler jeg både at det har vært sommer (vi har hatt fantastisk vær) , og at jeg har fått utrettet noe i ferien:)

Ha ei flott uke alle sammen!
Trine