Følgere

fredag 21. februar 2014

Trekning av give away


Da er dagen kommet og jeg skal trekke vinneren av min give away.
Det ble tatt 124 lodd, fordelt på 49 deltagere.





Og vinneren er...........................








Hun lager mye fint, har du ikke besøkt bloggen hennes før, så klikk HER


Tusen takk til alle som deltok!!

God helg til dere alle!
Trine



søndag 16. februar 2014

Syskrinet i Molde stenger dørene.


Etter over 20 års drift stenger Syskrinet i Molde dørene. Det er trist at stadig flere quiltebutikker ikke ser muligheter for videre drift, jeg leste at Quiltekroken i Bergen også lider samme skjebne.
Til dere som fortsatt har en nærbutikk, BRUK DEN!!
Jeg skal ikke være skinnhellig og si at jeg aldri har handla på nettet, for det har jeg, MEN det meste har jeg kjøpt her i byen. Det er så kjekt å ta på stoffene og sette farger sammen, jeg kommer virkelig til å savne det!
Takk til Gerd som har frista oss med flotte stoff og farger og gjort oss "stoffavhengige"! 

fredag 14. februar 2014

Reisemappe

 
 
 
 
Endelig har jeg laget noe av det flotte rosestoffet jeg kjøpte på quiltetur til Nordfjordeid. Denne reisemappa har jeg laget flere av, men alle har jeg gitt bort i gave. Denne gangen skal jeg beholde den selv:)
 
 
 
 
 
Slik ser mappa ut inni, den har god plass til pass, reisedokumenter og billetter. Praktisk glidelåslomme til norsk eller utenlandsk valuta.  Den har også ei smart plastlomme (orange lapp) med plass til forsikringskort. Oppe til høyre har jeg sydd på ei håndleddsnor (den er putta ned i lomma). Jeg har en liten tendens til å  legge  fra meg "på en lur plass", men på flyplasser er ikke det så smart... da er det bedre å henge den rundt håndleddet:) Mønsteret er fra  MyQuilt.
Hurra i dag er det freddan, god helg!
 
 

onsdag 12. februar 2014

Mer frihåndsquilting

Det nettbaserte quiltekurset fortsetter, denne gangen med dekor av en nine patch blokk. Å sy rette linjer med stoppefoten er ikke så enkelt som man skulle tro, da er det enklere å sy kruseduller:)
Fargene på blokka ble litt mer riktige denne gangen, men er fortsatt for lyse.
 Nå skal jeg på hobbykveld, ha det fint alle sammen!