Følgere

lørdag 23. november 2013

Eliza ble født i dag






Etter noen timer plikttjeneste med støvsuger og golvmopp, ble det endelig tid til kvalitetstid på syrommet:)

Dette er Eliza, hun har gjemt seg i en kurv under sybordet - leenge. Ikke for det,  jeg skjønner det godt,...hun var både naken og hårløs - ja, slett ikke presentabel,  men i dag har hun fått både klær og kroklissehår. Nå skal hun få henge på kjøkkenveggen, og se på matmor som baker julekaker:)
Ha en flott kveld alle sammen!
Trine

torsdag 21. november 2013


 

 
 






 I ettermiddag har jeg kosa meg og  laget små venninnegaver. Disse søte små pungene har plass til leppestift og litt til. En ypperlig liten julehilsen og raske å sy var de også:) Det ligger sømbeskrivelse (tutorial) på bloggen til elin - e               Ønsker alle en fortreffelig aften!






RÅDHUSMESSA
Nå er vi i gang igjen:) Vi i komiteen har stått på lenge, og til helga braker det løs med  "Rådhusmessa". Ta en tur til byen, det kommer over 30 utstillere! Her kan du finne hjemmelagde og kreative julegaver til hele familien. Når du blir trøtt og klar i beina, kan du slappe av  i kafeen. Vi skal servere nydelig kaffe, nysteikte sveler og anna godt. Ta deg en tur da - vi snakkes!!!

lørdag 9. november 2013

Bluferdig grytelapp






Denne morsomme grytelappen  kjøpte jeg mønster til på Vestlandstreffet. Inni den svarte kjolen skjuler grytevotten seg, og når hånden stikkes inn dukker hennes meget anstendige undertøy frem. Denne var morsom å sy, så det blir nok flere slike under div. juletre i år:)
Tok den med på vis og fortell på quiltelaget og fikk høre at det var typisk Trinehumor..., ja det er helt sant, jeg har sansen for litt originale/morsomme utforminger:)
Mønsteret er laget av: Bente Malm
Nå skal jeg quilte videre på juleteppet mitt.
Ha en fin lørdagskveld!