Følgere

søndag 23. desember 2012




Ønsker alle mine bloggvenner en 

 God Jul og Et Godt Nyttår!



Juleklem fra Trine

fredag 21. desember 2012

Jeg har Norges vakreste juleduk




Denne juleduken ble kåret til Norges vakreste i en konkurranse ukebladet Familien arrangerte for noen år tilbake. Jeg syntes den var så flott, at jeg skreiv et brev til Familien og spurte om å få kjøpe mønsteret, og det fikk jeg :)  Duken er brodert med korssting på tynn lin.  I senere tid tror jeg at  mønsteret har vært i handelen, så da er det sikkert flere enn meg som har koset seg med å brodere denne.









De forskjellige motivene skal  tilsammen fortelle en gårdshistorie.



Nærbilde av midtmotivet og endemotivene.















Dette er motivene på langsidene av duken.



Jeg synes denne duken er så flott, at jeg tar den av bordet når vi skal spise middag.... ingen får søle ribbefett og rødkål på denne nei, haha!
Nå er jeg nesten i mål til jul, skal ut å levere pakker i morgen.
Ha en flott kveld, og tenk:  i dag snur sola, og verden har ikke gått under!!!!
Klem fra Trine





søndag 16. desember 2012

Maritime votter




I dag ble enda en julegave ferdig. Siden mannen i huset er kaptein, passer disse vottene kjempebra:) Vottene har mange detaljer, de  er merket med styrbord og babord, har kompassrose, kapteins striper og symbol , en rød og en grønn tommel.
Vottene er strikket i Pt5  på firkantede  strikkepinner (cubicus)  nr. 3,5. (strikkepinner for oss som er plaget med senebetennelse)
Mønsteret heter "Skip o`hoi"  og er designet
av Jorid Linvik.



Jakten etter lyset..



I dag har det vært en nydelig førjuls søndag. Dagen har blitt brukt til vasking, rydding og litt pynting. Dagslyset må nyttast godt. Denne himmelen var utsikten min i dag, det var så vakkert at  jeg ble  nødt å pusse vindu også:)

Ønsker dere alle en fin 3.søndag i advent!

torsdag 13. desember 2012




Hei jeg heter Rudolf og har flytta ned fra loftet:) Som dere ser har jeg blitt rød på nesen igjen,  ikke rart siden det er 7 iskalde grader her jeg henger.Jeg har nettopp fått noen strå fra kornbandet til å "gnafse"  på og kose meg med. Ønsker dere alle en flott Luciafeiring, og håper noen kommer og synger for meg snart:)

Ønsker nye følgere hjertelig velkommen!!

søndag 9. desember 2012

Pose til pepperkake former



Lørdag var jeg på julegavehandel der jeg blant annet kjøpte noen pepperkake former. I dag har jeg sydd en pose til formene. Posen er sydd i lin, og motivet er omrisset  rundt to av formene som jeg klippte ut og applikerte på med stoppefoten. Vips en julegave er ferdig:)

Etter økta på sy rommet bakte jeg sirupssnipper. Jeg baker alltid stor porsjon, nok til mor, svigermor og oss selv. Resten av kvelden skal jeg kose meg med å sy lukkekant:)
Ha en fin 2. søndag i advent!

tirsdag 4. desember 2012

Stjerne



Var ikke denne flott??
Sist onsdag var jeg invitert av Kristine til hobbykveld inne på Skjevik. Jeg kjøpte med litt tynn papp og fikk lære å brette denne  flotte papirstjerna.
Tusen takk damer for en lærerik og  koselig kveld!!

Ønsker alle som besøker bloggen min en fin adventstid og vil samtidig ønske nye følgere hjertelig velkommen!!