Følgere

lørdag 30. juni 2012

Beauty bag


Siden regnet fortsetter å pøse ned, har jeg tilbrakt kvalitetstid på syrommet i dag:) Dette nydelige stoffet kjøpte jeg da vi var på quiltetur i Nordfjordeid, syntes det passet så godt til toalettveske.

Stoffet har roser og noter til motiv, begge er Molde by`s varemerke: Rosenes by + Moldejazz,
kunne det passet bedre:


Beauty bagen er romslig og måler ca. 6"x 6"x 8". Slik ser den ut fra oversida


Her er bagen inni. De 8 lommene har jeg laget i fòrsilke, nå er det bare å fylle den opp med "ting og tang."
Ble ganske fornøyd med resultatet, men i ettertid ser jeg at jeg skulle ha brukt en stivere vatt.

Jeg har en liten bit igjen av stoffet, den skal jeg lage noe av i morgen:)


Ha ei kreativ helg!
Trine








fredag 22. juni 2012

Min første Mug Rug og HURRA jeg har funnet igjen mine følgere!

I går hadde min svoger fødselsdag og hva skulle jeg finne på til gave?? Han har en morsom vane: når han drikker kaffe bretter han alltid en avis og setter kaffekoppen oppå. Hmmm tenkte jeg, kanskje han skal få en Mug Rug? Jeg fant frem et "mannestoff" og satte meg ved symaskina, for å få dybde i motivet brukte jeg stoppefoten på bilene og de grønne blada. Mug Rugen ble tatt vel imot og ble tatt i bruk med det samme den ble pakket opp:))

HURRA !!!!  JEG HAR FUNNET IGJEN MINE FØLGERE!!!!!!!
Etter at blogger "ble ny"forsvant mine følgere,  når jeg besøker andre blogger, ser jeg at det er flere med samme problem. Jeg har brukt mange timer for å finne ut av problemet, men nå altså endelig en løsning!!!   HER  finner dere oppskrifta på hvordan dere løser problemet. Slett ikke vanskelig å fikse - og så kjekt å få dem tilbake!!!!
Ha ei flott St.Hans feiring, jeg håper det nydelige været holder seg til i morgen:))
Trine

onsdag 20. juni 2012

Egenkomponert veske med to bur



                                                                                 Mannen i huset ønsket seg ei veske som hadde plass til alle brosjyrer og instruksjonshefter til ny båten. Veska skulle være delt i to bur. Siden jeg ikke hadde mønster på veske med bur, bare vesker med ulike lommer, måtte jeg lage mønster selv. Selvfølgelig valgte jeg stoff med maritime farger...... Her er veska ferdig, med trykknapp lukking og en liten bærehank på toppen. 
                                                                                      
              
Veska er "innflytta", det er utrolig mye papirer, og mye nytt å sette seg inn i. Vi gleder oss til mange fine turer på sjøen Ha en flott kveld!!

torsdag 14. juni 2012

Jubileumstur til Nordfjordeid

Sist helg dro 22 quilteglade damer fra Molde Quiltelag, til Nordfjordeid på tur. I bagasjen hadde vi sytøy og godt humør:) På ferga fikk vi utdelt en pose med nyttige ting... litt stoff, knapper, litt snop, postkort, sikkerhetsnål for sikkerhetsskyld, angrepille + mye mer.
Etter ankomst på hotellet og spising av pizza med god drikke til, kom Sirene damekor, (som også bodde på hotellet )og holdt en liten konsert for oss. De hadde holdt konsert sammen med Rein Alexander litt tidligere på kvelden.
Takk til de sporty damene for vakker sang!!

Det har blitt lørdag og siden Nordfjordeid har 2 quiltebutikker,  går damene med målbevisste skritt i retning stoffbutikkene.

Første shoppingpause, Elisabeth, Gjertrud og Astrid diskuterer og planlegger flere innkjøp. Bak damene kan dere se at quiltebutikken "Primula" har hengt ut fargerike quilter til ære for oss. Koselig innslag i gatebildet, og i tillegg hadde vi et aldeles strålende vær:)

Lørdag var vi invitert til quiltemøte sammen med Nordfjord Lappe og Quilteklubb. Vi gikk i nydelig vær gjennom bygda, beundret flotte blomster og kikket på frodige hager.
                                                                                                                                                                                                        
Da vi kom til barnehagen hvor møtet skulle være, ble vi møtt av fargerike quilter som vaiet i brisen. De hadde laget en nydelig utstilling for oss, klatrestativ, gjerder og lekeapparat var dekorert med lekre quilter. Her var det mye inspirasjon å hente!!! I tillegg hadde de laget et fantastisk kakebord! Vi hadde vis og fortell. Takk til nordfjord damene for gjestfrihet, god mat og god prat!

Astrid poserer utenfor et vakkert gammelt hus.

Her er mine innkjøp fra Nordfjordeid. Jeg var på leit etter motivsoff i ulike mønster, og sannelig fant jeg ganske mange.... kanskje på tide å ta angrepillen vi fikk ved avreise??

Tusen takk for en kjekk quiltetur!
Trine

tirsdag 5. juni 2012

Svømmeføtter skulle vi alle hatt....



Jeg blir ganske deprimert over at regnet bare øser ned, derfor har jeg kosa meg med å sy en ny Tilda figur. Jeg drømmer om sol og varme late dager. Denne karen har svømmeføtter og det trenger vi snart alle sammen her på nordvestlandet.              

 Jeg har også et spørsmål til dere ute i bloggverdenen:  Mine følgere har forsvunnet, er det noen som vet hvordan jeg kan få dem tilbake på bloggsida mi??? Jeg er visst ikke alene om problemet, blir glad for hjelp:)