Følgere

onsdag 31. august 2011

En UFO er ferdig

Toppen til denne quilten har blitt liggende en stund i UFO kurven, men nå er den ferdig :) Jeg kosa meg med lukkekanten foran TVen i går kveld, og nå kan jeg begynne på noe nytt uten å få dårlig samvittighet!

 "Scrappy heart" teppet er sydd av 6 ulike svarte stoff og 6 ulike røde, det måler 45" x 34". Teknikken var morsom å sy, så det er mulig jeg lager et sengeteppe i samme teknikk senere. Har du lyst til å ta en nærmere kikk, så klikk på bilde.                                                                                              
             Velkommen til nye følgere!  kjekt at noen vil besøke sida mi:))  og takk til dere som legger igjen kommentarer, det er alltid så kjekt når noen legger igjen en hilsen :)  Ønsker dere alle en fin kveld! Klem fra Trine
                                                                  

søndag 28. august 2011

Prosjekt ryggsekk

Så ble jeg ferdig i tide :) Her er høstfargene sydd sammen og resultatet ble en ryggsekk, den er overlevert og heldigvis falt den i smak :)  Mønsteret er fra "gail pan design" men jeg forandret en god del. Den hadde opprinnelig ikke lommer, men det er et "must" mener jeg. Inni sekken  laget jeg derfor glidelåslomme, mobil lomme + en stor lomme med strikk, i tillegg satte jeg på en stropp med karabinkrok for nøkkelklippet. Jeg håndquiltet 1/4" innenfor sømmen på alle bitene (får håpe hun ikke tror det er tråkletråd og rekker det opp)  Nå har jeg funnet frem en UFO, den skal bli mitt neste prosjekt.
Quilteklem fra Trine

lørdag 27. august 2011

Et kulinarisk måltid

I vinter har vi satt krepseteiner i Moldefjorden, og fangsten har vært bra :)  I kveld skal vi kose oss med grillet sjøkreps. Jeg har strødd på sitronpepper og penslet med sweet chili. Tilbehøret blir loff, sitron , tzatziki og iskald pils.  Jammi - det skal smake godt!!  Ønsker dere alle en riktig God helg! Trine


torsdag 25. august 2011

Nytt prosjekt

Her er bitene kuttet til mitt neste prosjekt,det skal bli en gave og må være ferdig til søndag! Tror jeg har litt dårlig tid... jeg har startet å sy dem sammen, men mye gjenstår!

søndag 21. august 2011

Hybelsett i blått og hvitt

Det er skolestart og ei tantejente flytter på hybel til Trondheim. Ho har kjøpt ny blå sofa, og jeg tror ho blir glad for en løper til bordet og en liten brikke til bokhylla  i yndlingsfargen sin :)
Stoff til  lukkekanten fant jeg i restekurva, men panikken steg når jeg så hvor fort det minket på stoffet (jeg hadde ikke mer), da jeg kom til enden av sømmen hadde jeg 1,5 cm i rest!   HURRA det er ikke ofte slikt går i min favør!!


Takk til dere som besøker bloggen min, og spesiell takk til dere som legger igjen en kommentar - det varmer!!
Ønsker alle en flott søndag. Trine

tirsdag 16. august 2011

Frem fra glemselen: løper i beige og svart

Denne løperen har ligget gjemt i ei skuff, men egentlig passer den veldig godt på kommoden i gangen. Den er laget av rester og  måler 105 x 36 cm.

onsdag 10. august 2011

Løper i blått og hvitt

Så ble det ikke hagevær, men godt syvær :)
Jeg har lenge hatt liggende en 5" Charm Pack i blått og hvitt, i mangel på gode ideer fant jeg den frem og sydde en enkel løper til gjesterommet. Du verden så raskt det gikk når rutene var ferdig kutta! Lukkekanten kosa jeg meg med foran TVen i går kveld. Fortsatt har jeg mange ferdigkuttede ruter igjen, hva skal jeg lage av dem tro?

mandag 8. august 2011

Sommerferie og litt sying

I år gikk båtturen vår sørover fra Molde til Bergen.
Jeg fikk se den mye
 omtalte / kritiserte kongestatuen på Skjæringehavn. Skal være enig i at arma til kongen er litt ????, men ellers var den da fin??

Vi hadde en flott søndagsformiddag i SOL på Fløyen i Bergen,
 før regnet igjen sprutet ned....


Vi hadde 1 dag med oppholdsvær, og
etter 14 dager på sjøen  hadde vi fått nok av regn og survær, det resulterte i at vi vendte nesen hjemover :)

Selvfølgelig måtte jeg en tur hjem til mitt barndoms paradis! Her kan du se utsikten fra mitt barndomshjem

Kanskje du har sett dette motivet før? "Raske menn" har brukt bilde av Eidsvatnet  som kulissemotiv i sine TV show og ICE mobilnett har brukt det i sin TVreklame, hvorfor vet jeg ikke, men det er jo litt morsomt! (skryt skryt)

Ellers var jeg innom noen stoffbutikker i ferien, men kjøpelysten var like dårlig som været - noe jeg angrer på nå....men litt kjøpte jeg.

I dag er det nok en dag med regnvær og jeg har kosa meg på syrommet. Har sydd ei trekanta toalettveske, mønsteret fant jeg på internett, men husker ikke hvor?
 Den lille sminkepungen skal bli en fødselsdagspresang, mønsteret fant jeg på bloggen hos timotei. Tusen takk for flott beskrivelse av fremgangsmåte Rannveig!
Håper på fint hagevær i morgen, men kan kose meg på syrommet også jeg.....
Ha en kreativ kveld!
Trine :)