Følgere

onsdag 29. juni 2011

Skatter fra det gamle spiskammerset.

I pinsa fortsatte ryddinga hos mi gamle tante, denne gangen var det spiskammerset som stod for tur, se hva jeg fant!
 Mel og saltkaret er så søte - de skal få plass på kjøkkenbenken min!
Husker du rød sagogrynsuppe?? Mmmmmm det var godt - eller var det den rosa fargen jeg likte best tro??? Disse sagogrynene er nok for gamle til å spises, men jeg hadde ikke hjerte til å kaste dem - de vekker gode minner :)
Har noen sett en slik pakke med ingefær??? den inneholder raspet ingefærrot, og lukter faktisk godt ennå. Prisen på pakken er stemplet på: 20 øre !!
Den lille blikkboksen med sukkerkulør tabletter er av merket "Pariser" og inneholder små tabletter for å sette farge på brunsausen, trodde " juksefarge" var en relativt ny oppfinnelse jeg? skal tru kor gammel den er, hadde vært artig å vite...
MEN hva skal jeg med dette??? Jaja, jeg får ta vare på det... tante er 94 år og hadde ikke kastet det ho heller.......!!

Ha en fin kveld!
Trine

tirsdag 21. juni 2011

Avskjedsgave

Min kjekke kollega skal desverre slutte,  ho er ei kjempejente som fortjener ei ekte vinhøne. Høna har jeg sydd i favorittfargen hennes, lilla. (på bildet ser den blå ut?)
I kveld skal vi ha avskjedstreff, det blir skikkelig trist!

Ha en kreativ kveld!

torsdag 2. juni 2011

3 hektiske dager

Vårens eventyr, skoleturen til Trondheim er over. 120 elever + lærere hadde noen opplevelsesrike dager med besøk i Nidarosdomen, gocartkjøring, laserkamp og middag i Tyholttårnet for å nevne noe. Litt pause ble det også, og tid til et besøk på stoffbutikken. Her er det jeg kjøpte.
Ha en kreativ aften!
 Trine